Brett Bogart wil geen nieuwe Justin Bieber worden: "Liever Michael Jackson of Michael Bublé"

3 september 2014 om 20:09
nl
The Voice Kids betekende zijn doorbraak. En daarna ging het snel: de videoclips van zijn nummers zijn op Youtube bijna 700.000 keer bekeken. En zijn nieuw uitgekomen videoclip ‘Rooftop’ scoort ook goed. Brett Bogart uit Molenschot wordt al de nieuwe 'Bieber' genoemd maar dat ziet hij zelf niet zo zitten. "Zijn levensstijl spreekt mij niet aan. Maar die hordes meisjes: graag!"
Geschreven door

De videoclip Rooftop is sinds kort op iTunes te vinden. Rooftop gaat over een jongen die zich thuis verveelt. Om de saaiheid te doorbreken, nodigt hij al zijn vrienden uit om te komen feesten op het dak van een gebouw.
"Ik hoop op één miljoen kijkers van mijn clip", vertelt Brett van den Boogaard, alias Brett Bogert, in het programma Onder Ons.
Internationaal doorbrekenZijn vorige nummers ‘

Drumbeat’ en ‘

Het leven is een melodie’ zijn in het Nederlands gezongen. Bij 'Rooftop' is bewust gekozen voor het Engels. Brett wil namelijk internationaal doorbreken. De vergelijking met Justin Bieber vindt hij een compliment maar hij ziet het zelf liever anders: "Justin Bieber is een groot artiest maar ik word liever niet opgepakt zoals hij. Mijn grote voorbeelden zijn Michael Jackson en Michael Bublé".
Brett heeft zo zijn eigen ideeën met betrekking tot zijn stijl en muziek. Hij verliet platenmaatschappij Sony en verzamelde een heel eigen team om zich heen. "Ooit wil ik ook zo'n grote shows als Michael Jackson gaan geven. Dat is mijn grote droom".

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.