Drie verdachten zware mishandeling Oosterhout weer op vrije voeten

4 september 2014 om 01:40
nl
Drie van de vijf verdachten die de politie dinsdag aanhield in Oosterhout vanwege een ernstige mishandeling, zijn weer op vrije voeten. Zij blijven wel verdachten, meldt BN DeStem woensdagavond op basis van de advocaat van het gezin.
Geschreven door

Het gaat om drie leden van één gezin die eerder werden opgepakt. De vader (43), moeder (43) en de jongste zoon (19) zijn nu vrijgelaten. De oudste zoon van 22 jaar oud blijft wel vastzitten. Ook een 37-jarige Oosterhouter zit nog vast.
Ouders hadden geen idee van drugsDe politie hield de gezinsleden dinsdagochtend aan voor de zware mishandeling van een 34-jarige man aan de Tempelierstraat in Oosterhout, die daarbij ernstig gewond raakte. Bij de arrestatie vonden agenten twee wapens, een groot geldbedrag en drugs.
De ouders van het gezin zeggen nu geen idee te hebben hoe de drugs in huis terecht kwam, zo weet BN DeStem. Hun 22-jarige zoon, die net als de Oosterhouter nog vastzit, wordt vermoedelijk verdacht van wapenbezit, witwassen, drugsbezit en mishandeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.