Willem II-supporters spelen Willem II-supporters in BNN-serie 'Smeris'

4 september 2014 om 16:03
nl
Twintig Tilburgse voetballiefhebbers mogen figureren in een uitzending van Smeris. Voor die tv-serie zoeken BNN en medeproducent Pupkin Film naar Willem II-supporters.
Geschreven door

Gezocht wordt naar mannen en vrouwen tussen de 20 en 35 jaar oud.
Bedoeling is dat zij gehuld in de clubkleuren rood, wit en blauw een Amsterdamse nachtclub binnenkomen. Ze zijn daar om de overwinning van hun club te vieren. De opnames zijn op maandag 6 oktober.
Dagje wegBNN en Pupkin hebben de hulp ingeschakeld van de supportersclub van Willem II. Die benaderde vervolgens woensdag via de mail zo'n 300 leden die de juiste leeftijd hebben.
Het belooft een leuk dagje weg te worden voor de Tilburgers. BNN en Pupkin regelen een bus en catering op de locatie.
Alle plekken vergevenBlijkbaar bevinden zich in de supportersschare van de Tilburgse club nogal wat acteurs. Jan van den Dries van de Supportersclub: "Ik moet de aanmeldingen nog even goed bekijken, maar volgens mij zijn het er nu al meer dan twintig en zijn alle plekken dus al vergeven."
Sywert van den Boogaard was er als de kippen bij en gaf zichzelf op voor een dagje op de filmset. "Ik vind het een leuke serie, ik heb het afgelopen seizoen ook echt gevolgd. Vorig jaar zochten ze ook al figuranten en heb ik mezelf niet opgegeven. Maar nu ze specifiek naar Willem II-supporters zoeken, lijkt het me wel leuk!"
Minute of fameDe Tilburgse acteertalenten moeten nog wel even geduld hebben. Hun 'minute of fame' is pas ergens volgend jaar. Seizoen 2 van Smeris begint in maart 2015.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.