Werkt BNN’s Undateables met acteurs? Nee, zegt acteur Ricardo Gerritsen: ‘Ik wilde zelf op date'

5 september 2014 om 12:05 • Aangepast 21 november 2020 om 22:43
nl
Doen alsof je op date gaat met een gehandicapte. Volgens de site Glamorama zou de Helmondse acteur Ricardo Gerritsen zich hiervoor geleend hebben in het BNN-programma The Undateables. Niets van waar, zegt de Helmondse acteur. ‘Als ik het zelf niet gewild had, had ik nee gezegd.’
Profielfoto van
Geschreven door

Glamorama schrijft dat ‘kaartenbak-acteur’ Ricardo ‘godzijdank’ op date wilde met de gehandicapte Denise Stroopen. Zelf snapt Gerritsen niets van de geruchten dat hij ingehuurd zou zijn. In het programma, dat gehandicapten helpt op hun liefdespad, wordt toch duidelijk vermeld dat BNN dates zoekt voor haar kandidaten?
Een Twitteraar herkende Ricardo en plaatste zijn verontwaardiging op Twitter. Vervolgens ging het bericht zijn eigen leven leiden.

Wachten op privacy instellingen...

De Helmonder is via-via terecht gekomen bij het programma. Ze zochten kandidaten en het leek hem leuk om mee te doen. Ricardo hield zijn verleden als acteur niet verborgen voor Denise.
“Ze twijfelde eerst wel eventjes maar dat was gelukkig niet lang”, vertelt hij. De twee hadden onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige middag. Ze spreken elkaar nu zelfs nog via Whatsapp.
‘Hopelijk morgen vergeten’Ricardo baalt ervan dat hij op deze manier in het nieuws komt. Hij heeft er bewust voor gekozen niet te antwoorden via Twitter. “Als ik nu ga reageren, wordt het zo’n dingetje”, vertelt hij. “Ik hoop eigenlijk dat iedereen het morgen vergeten is.” Ricardo Gerritsen speelde al vele rolletjes. Zo was hij onder andere te zien in het datingprogramma Take me out en het programma ‘Achter gesloten deuren’. Hij begon z’n carrière met een rol in de speelfilm Gewoon Hans over cabaretier, zanger en acteur Hans Teeuwen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.