Politie zoekt met Apache naar vermiste man in Oirschot

5 september 2014 om 02:30
nl
De politie is donderdagavond een grote zoekactie begonnen in Oirschot naar een vermiste man. Defensie zette daarbij ter ondersteuning een Apache-helikopter in.
Geschreven door

De 28-jarige man verdween eerder donderdag in Waalre bij sportpark Heihoef. De politie sloeg onder andere via Burgernet groot alarm, omdat ze voor zijn gezondheid vreest. De melding leverde niet meteen iets op.
Pas 's avonds kreeg de politie te horen dat de man waarschijnlijk in Oirschot was gezien. Agenten zijn daar dan ook begonnen met een grootschalige zoekactie, maar dat leverde donderdagavond niets op.
Defensie zet helikopter inHet is ongebruikelijk dat de luchtmacht helpt met het zoeken naar vermiste personen. Volgens een politiewoordvoerder was dit toeval. "Defensie hield op dat moment een oefening en stelde een Apache-helikopter beschikbaar. Die beschikt over apparatuur om de man eenvoudiger op te sporen."
Vermiste blanke manDe vermiste man is blank en ongeveer 1.80 meter groot. Hij heeft blond, krullend haar en droeg op het moment van zijn vermissing blauwe kleding. Daarnaast reed hij weg op een zwarte opafiets met voorop een rekje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.