Wijkagent in omgeving Breda had tientallen seksuele relaties met vrouwen

5 september 2014 om 08:37
nl
Een 44-jarige agent van het politiekorps Zeeland-West-Brabant is de afgelopen jaren met tal van vrouwen met wie hij professioneel te maken had een seksuele relatie begonnen.
Geschreven door

Dat meldt BN DeStem. De zaak kwam aan het rollen toen er bij de Regionale Criminele Inlichtingendienst een klacht over hem binnenkwam. De korpsleiding besloot tot een intern onderzoek waarbij 23 vrouwen werden gehoord. Met een groot aantal van hen had hij seks.
Pikante sms'jesHij stuurde bovendien met zijn diensttelefoon veel pikante sms'jes naar zijn veroveringen. Volgens een van de vele vriendinnen die hij er op na hield waren het soms wel 63 berichtjes op één dag.
Boekje te buitenVorig jaar september werd hij ontslagen. De agent, die achttien jaar bij de politie werkte, ging tegen het ontslag succesvol in beroep. De rechter verklaarde het ontslag ongegrond. In het vonnis erkent de rechtbank dat de wijkagent zijn boekje ver te buiten is gegaan, maar ze wijst er ook op dat de agent verder altijd goed heeft gefunctioneerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.