Vermiste man uit Geldrop dood teruggevonden in bos tussen Eindhoven en Waalre

5 september 2014 om 19:30 • Aangepast 21 november 2020 om 22:42
nl
De vermiste 28-jarige man uit Geldrop die sinds donderdag vermist was is vrijdag dood terug gevonden in een bos tussen Eindhoven en Waalre. De politie was vrijdag met veertien agenten, paarden en honden op zoek naar de man.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie zocht vrijdagmiddag op basis van aanwijzingen in het bosgebied tussen Eindhoven en Waalre naar de vermiste man uit Geldrop. Daar werd zijn dode lichaam ook gevonden.
Geen misdrijf of ongelukDe politie vermoedt geen misdrijf of ongeluk. De 28-jarige man verdween donderdag in Waalre en werd later die dag nog gezien in Oirschot.

Wachten op privacy instellingen...

De politie sloeg donderdag meteen groot alarm via een Burgernetmededeling, omdat ze vreesde voor de gezondheid van de man. Defensie zette ter ondersteuning een Apache-helikopter in. De helikopter was in de omgeving aan het oefenen en beschikt over speciale opsporingsapparatuur.

Wachten op privacy instellingen...

Vervolgstappen De 28-jarige man verdween eerder donderdag in Waalre bij sportpark Heihoef. 's Avonds kreeg de politie te horen dat de man waarschijnlijk was gezien in Oirschot.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.