Mogelijk verband dode Den Bosch en agressieve man A2, politie onderzoekt 'hardnekkige geruchten'

5 september 2014 om 19:28
nl
De politie onderzoekt een mogelijk verband tussen de gevonden dode man in Den Bosch en de agressieve man uit Eindhoven die vrijdagmorgen in een 25 kilometerauto op de A2 reed. Volgens de politie zijn er 'hardnekkige geruchten' over een mogelijk verband tussen de zaken. "De geruchten worden met voorrang onderzocht."
Geschreven door

Vrijdagochtend werd in rivier de Aa in Den Bosch een dode man gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf.
Eigenaar ijzerhandelHet lichaam werd gevonden bij een kleine oudijzerhandel. Volgens buurtbewoners gaat het om de eigenaar van de ijzerhandel, een man die erg gesteld was op zijn autootje.
Die auto werd vrijdagmorgen gevonden op de A2 bij Boxtel. Een 23-jarige Eindhovenaar die de auto bestuurde, negeerde een stopteken van de politie en reageerde agressief toen agenten hem wilden aanhouden. Hij bedreigde agenten met een ijzeren staaf.  
Bevestiging aan familieVolgens familie van het vermoedelijke slachtoffer heeft de politie al aan hen bevestigd dat de auto waarin de verwarde man is aangehouden, het geliefde autootje van de ijzerhandelaar is.
De Eindhovenaar had eerder donderdagavond al voor problemen gezorgd in zijn ouderlijke woning in Boxtel. Daar vluchtte een gezinslid naar het dak van de woning omdat de man agressief was.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.