Rapper Gers Pardoel gaat tweede kind niet ‘zilver’ of ‘platinum’ noemen

6 september 2014 om 01:45 • Aangepast 21 november 2020 om 22:41
nl
Gers Pardoel uit Tilburg verbaasde vorig jaar vriend en vijand toen hij zijn eerste zoon de naam 'Goud' gaf. De 33-jarige rapper bevestigt vrijdag dat zijn tweede kindje een heel andere naam krijgt. "Het wordt geen 'zilver' of 'platinum' in ieder geval'', onthult de Tilburger bij RTL Boulevard.
Profielfoto van
Geschreven door

Of het een jongen of een meisje wordt, wilde Pardoel nog niet zeggen. Ook de naam blijft dus nog onbekend. Bij Omroep Brabant hebben enkele ontwerpers al een gok gewaagd aan de hand van geboortekaartjes. De resultaten varieerden van King, Rijk, Snow tot Rover en Proud.
Ambassadeur Villa PardoesEen normale naam krijgt de baby in elk geval niet. ''We houden gewoon van een unieke naam", aldus Pardoel. Dat hij opnieuw vader zou worden, kwam als een verrassing. Hij is blij dat Goud niet alleen met zijn ouders hoeft op te groeien.
Naast het nieuws over zijn tweede kindje onthulde de Tilburger dat hij de nieuwe ambassadeur is van vakantieverblijf Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Zieke kinderen kunnen bij het verblijf met hun ouders, broertjes en zusjes een week lang gratis op vakantie.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.