Sport zaterdag: Scheffers finalist US Open, Cadée tiende in Brussel

6 september 2014 om 10:23
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor discuswerper Erik Cadée en biljarter Dick Jaspers.
Geschreven door

Scheffers finalist US OpenMaikel Scheffers heeft zich geplaatst voor de finale van het US Open-tennistoernooi. De rolstoeltennisser uit Dorst was met Gordon Reid zaterdag te sterk voor het Franse duo Michael Jeremiasz/Nicolas Peifer. Het werd 6-4, 3-6 en 6-4. Scheffers en Reid zijn in New York als tweede geplaatst.
Cadée tiendeDiscuswerper Erik Cadée is zaterdag tiende geworden tijdens de Diamond League-atletiekwedstrijden in Brussel. De Bosschenaar gooide de discus over slechts 61,01 meter. De zege in België ging naar de Duitser Robert Harting. Hij kwam tot een afstand van 67,57 meter. Harting bleef de Pool Piotr Malachowski nipt voor.
Jaspers wint Grand Prix in OosterhoutDick Jaspers heeft het Grand Prix-toernooi driebanden in Oosterhout gewonnen. De biljarter uit Sint Willebrord was in de kwartfinale vrijdag nipt te sterk voor Harrie van de Ven uit Bergeijk. In de halve finale moest Jaspers het zaterdag opnemen tegen Dave Christiani.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.