Dode in water Den Bosch is vermiste oud ijzerhandelaar, in beslag genomen wagentje A2 is van hem

6 september 2014 om 18:07
nl
Het 25 kilometerwagentje waarin vrijdagochtend een agressieve man op de A2 bij Boxtel werd aangehouden, blijkt inderdaad van de vermiste oud ijzerhandelaar uit Den Bosch te zijn. De politie gaat er ook van uit dat het de vermiste oud ijzerhandelaar is van wie vrijdag het dode lichaam in de Aa bij de Citadellaan in Den Bosch werd gevonden. De agressieve man die in het wagentje zat, is nu verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man.
Geschreven door

Het is nog niet mogelijk om met zekerheid te zeggen wat de identiteit is van het slachtoffer die vrijdag in de Aa werd gevonden. Het vaststellen van een identiteit is een nauwkeurig proces en dat heeft tijd nodig, aldus de politie.
Slachtoffer is oud ijzerhandelaarOp basis van de verzamelde informatie houdt het rechercheteam er rekening mee dat het slachtoffer inderdaad de vermiste oud ijzerhandelaar uit Den Bosch is.
Het team weet nu ook dat het op de A2 in beslag genomen 25 kilometerwagentje van de vermiste oud ijzerhandelaar is. Vrijdag waren er al 'hardnekkige geruchten' dat het wagentje van de gevonden dode man was.
Bestuurder wagentje verdachteDe 23-jarige man uit Eindhoven die in het wagentje reed, werd aangehouden nadat hij erg agressief reageerde tegen agenten. De bestuurder uit Eindhoven wordt nu verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de man die in de Aa werd gevonden. Hij zit in de cel.
De politie roept getuigen op zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.