Moeder schrikt zich wezenloos: wildvreemde man in slaapkamer 1-jarig zoontje Reusel

7 september 2014 om 12:25
nl
Een moeder in Reusel heeft zondagochtend de schrik van haar leven gehad toen ze een wildvreemde man in de kamer van haar 1-jarige zoontje vond. Ze probeerde hem daar weg te krijgen, maar kreeg toen enkele klappen.
Geschreven door

De moeder kreeg om zes uur door dat er iets aan de hand was toen ze geluid hoorde en zag dat iemand een lamp aan knipte. Ze ging naar de kamer van haar zoontje en probeerde de deur open te doen, maar dat lukte niet. De man hield de deur namelijk tegen.
In paniek belde de moeder met de alarmcentrale. Die adviseerde haar om de man uit de slaapkamer van haar kind te lokken, terwijl de politie met verschillende eenheden haastig naar het huis reed.
Man slaat op de vluchtDe vrouw probeerde de man aan de praat te houden, maar hij wilde weglopen. Ze riep dat hij moest wachten en dat de politie onderweg was. De inbreker werd daardoor zo kwaad dat hij enkele klappen uitdeelde. Daarna ging hij er vandoor.
De man ging de straat op, terwijl de moeder achter hem aan liep. Ze kon hem niet bijhouden en riep naar twee voorbijgangers, barpersoneel dat die ochtend net afgewerkt was. Ze riep dat ze de man tegen moesten houden. Dat gebeurde ook, waarna de politie de 20-jarige Udenaar in zijn kraag kon pakken.
Niet duidelijk hoe de man binnenkwamOver het motief van de Udenaar tast zowel de moeder als de politie in het duister. Het is niet bekend waarom hij in het huis was en hoe hij het huis binnenkwam.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.