Fietsers vormen erehaag voor omgekomen Eindhovense Geert en Hanny Timmers na vliegramp MH17

7 september 2014 om 13:39
nl
Bij het Koningshof in Veldhoven zijn zondagochtend Geert en Hanny Timmers met een erehaag herdacht. De twee Eindhovenaren kwamen in juli om tijdens de vliegramp met de MH17 in Oekraïne.
Geschreven door

Het was een waardige herdenkingsdienst zondagochtend. De kisten van Geert en Hanny waren beladen onder prachtige zonnebloemen en lagen in rouwwagens met veel glas.
Tachtig fietsers van TC Woensel vormden een erehaag. Het stel was lid van de club en Geert was daar de voorzitter van. Bij de herdenking was ook de Eindhovense burgemeester Rob van Gijzel aanwezig. Geert en Hanny zijn onder politiebegeleiding naar hun laatste rustplaats gebracht. Daar is in besloten kring afscheid van hen genomen.
Vliegramp MH17Geert en Hanny Timmers kwamen in juli om het leven bij de vliegramp in Oekraïne. Het ging om een ongelukkig noodlot, want ze hadden een andere vlucht kunnen nemen.
Hanny was juffrouw bij bassischool De Boschuil in Eindhoven. Leerlingen herdachten haar vorige week maandag met het loslaten van negenhonderd ballonnen. "R.I.P. oma, ik mis je heel erg", was één van de vele kaartjes aan de ballonnen.
Lees al het nieuws over het vliegtuigongeluk op de themapagina omroepbrabant.nl/vliegramp.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.