Brabantse boeren Willem (46), Gert-Jan (37) en Mario (53) zoeken een vrouw

7 september 2014 om 23:38
nl
In het nieuwe seizoen van KRO-programma Boer Zoekt Vrouw gaan drie Brabantse boeren op zoek naar de liefde van hun leven. Boer Willem heeft een boerderij met melk- en pluimvee, boer Mario heeft een varkenshouderij en Gert-Jan een melkveebedrijf. "Ik ben geen casanova", aldus Gert-Jan.
Geschreven door

Zondagavond stelden alle boeren zich voor in de eerste aflevering. Willem, Gert-Jan, Mario en zeven andere kandidaten doen mee aan het achtste seizoen van het programma. Boer Zoekt Vrouw, gepresenteerd door Yvon Jaspers uit Boxtel, trekt al jaren miljoenen kijkers.
Geïnteresseerde vrouwen kunnen tot 21 september een brief sturen naar hun favoriete boer (of boerin, want ook Bertie is op zoek naar vrouw).
Willem zoekt een vrouw met een goed karakter“Ik ben 46 jaar oud, heb een goed karakter en kom uit het prachtige Brabant”, introduceert Willem zichzelf. Hij heeft twee zoons van 11 en 13 jaar oud en zoekt een vrouw met een goed karakter en een mooie uitstraling.
Voor die nieuwe partner in spé zou hij wel eens een Chinese rijsttafel willen koken, dus dat is goed om in het achterhoofd te houden.
Mario zoekt een vrouw die niet bang is voor varkensDertig jaar lang werd de 53-jarige Mario opgeslokt door zijn werk, maar nu realiseert hij zich dat er meer is. Hij heeft nog nooit echt een serieuze relatie gehad. Of hij zijn best heeft gedaan om een vrouw te vinden? “Ik denk het eigenlijk niet”, geeft hij toe.
Mario trekt nu nog regelmatig een diepvriesmaaltijd uit de kast of laat wat bezorgen, dus iemand die goed voor ‘m kan koken kan geen kwaad. “Nu ik ouder word, mis ik het steeds meer om een vrouw om me heen te hebben”, zegt Mario.
Gert-Jan zoekt een vrouw die mee wil varen“Ik ben er gewoon niet zo goed in, ik ben geen casanova.” Zo verklaart Gert-Jan (37) het feit dat hij nog vrijgezel is. “Als het over vrouwen gaat, sla ik dicht.” De melkveehouder woont nog bij zijn ouders, maar zoekt een eigenzinnige en sterke vrouw.
Na het melken vaart hij ’s avonds graag nog een rondje in zijn boot met een flink hard muziekje aan.
Er keken zondag 3,3 miljoen mensen naar het voorstelrondje van de boeren. Tweehonderdduizend meer dan naar de introductie van de 'buitenlandse' boeren vorig jaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.