Zoektocht naar vermiste Belg leidt naar Roosendaal, bezorgde moeder: 'Mijn leven staat op pauze'

8 september 2014 om 20:23
nl
De vermiste Belg Jelle Leemans (27) is misschien in Roosendaal geweest. De politie maakt in opsporingsprogramma Bureau Brabant bekend dat er een signaal van zijn telefoon is opgevangen in Roosendaal. De ouders van Leemans doen in Bureau Brabant hun verhaal: "Jelles vermissing is onmogelijk te accepteren."
Geschreven door

Op 21 november rond acht uur 's ochtends vertrok Jelle Leemans uit Rumst in België op pad naar een afspraak in de grensstreek van België en Nederland.
'Leven op pauze'De politie gaat er inmiddels vanuit dat Jelle niet meer leeft. Een harde conclusie voor Jelles vader: "Het is onmogelijk om te accepteren dat hij weg is als hij niet is gevonden." Dat valt ook zijn moeder zwaar: "Elke dag begint en eindigt met het idee dat hij er niet is", verzucht zij. "Mijn leven staat op pauze."
Vader en moeder spelen daarnaast met een duivels dilemma. "Wat wil ik nu? De natuur zegt dat ik hem wil vinden en dat ik wil weten wat er is gebeurd, maar tegelijkertijd is dat ook mijn grootste angst", zegt zijn vader.
Telefoon in RoosendaalInmiddels zijn de Nederlandse en Belgische politie bezig met een lang en intensief onderzoek. Daaruit bleek dat een signaal van Jelles telefoon is opgepikt in Roosendaal. Het signaal kwam van de Burgemeester Schneiderlaan. Onder het viaduct werd de telefoon uitgezet en verdween het signaal.
Ook de witte Audi waarmee Jelle wegreed, werd teruggevonden in België. Van Jelle zelf ontbreekt elk spoor. De politie wil graag weten wie de Audi daar heeft neergezet. In de auto lag een broodje. Uit het speeksel aan het broodje bleek dat een vrouw ervan had gegeten. Ook daarover wil de politie meer informatie.
Andere zaak in Bureau BrabantIn Bureau Brabant werd maandag ook aandacht besteed aan een recente mishandeling in Tilburg. De politie is nog steeds op zoek naar de daders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.