Duikers doen onderzoek in de Aa Den Bosch bij vindplaats lichaam oudijzerhandelaar

8 september 2014 om 20:35
nl
Duikers van het arrestatieteam hebben maandagmiddag onderzoek gedaan in de Aa bij de Citadellaan in Den Bosch, de plaats waar vrijdag het lichaam werd gevonden van een vermiste oudijzerhandelaar uit Den Bosch.
Geschreven door

Het is nog onduidelijk of de duikers naar iets specifieks op zoek waren. Volgens een omstander is er iets uit het water geschept, maar wat is onduidelijk. Ook de brandweer, politie en technische recherche waren bij het onderzoek aanwezig.
Tegenover de vindplaats van het lichaam ligt een bloemenzee voor de deur van het gebouw waar de Bossche man het ijzer opsloeg.
Link met GGZ-patiëntEen 23-jarige Eindhovenaar wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de oudijzerhandelaar. De 23-jarige man werd bij zijn ouders opgepakt na een flinke ruzie. Nadat een GGZ-medewerker hem had beoordeeld, werd hij donderdagavond weer vrijgelaten.
De volgende morgen werd hij in verwarde toestand in een invalidewagen aangehouden op de A2. Die wagen was van de vermiste Bossche ijzerhandelaar. De Eindhovenaar is opgepakt. GGZ-instelling Reinier van Arkel doet onderzoek naar de vrijlating van de Eindhovense verdachte.
Bureau Brabant besteedde maandag aandacht aan de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.