Basisplaats in Oranje lonkt voor PSV'er Memphis Depay - Omroep Brabant

Basisplaats in Oranje lonkt voor PSV'er Memphis Depay

8 september 2014 om 22:00
nl
PSV'er Memphis Depay begint dinsdagavond waarschijnlijk met het Nederlands elftal aan de eerste wedstrijd tegen Tsjechië in de EK-kwalificatie. "Misschien verklap ik al iets'', zei bondscoach Guus Hiddink maandag in zijn laatste persconferentie voor de ontmoeting in Praag. "Maar talenten moeten groeien. Die moeten stappen maken en die kans moet je ze geven."
Geschreven door

Hiddink doelde overduidelijk op Depay, die op het WK vooral als invaller succesvol was. "Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we dat zo moeten laten'', aldus de bondscoach die verder vertelde dat hij zijn basisformatie van de verloren oefeninterland tegen Italië op een paar plaatsen gaat wijzigen. "Ja, een paar is meestal meervoud'', zei hij.
Vermoedelijke opstellingBehalve Depay mag ook Joël Veltman zich opmaken voor een basisplaats. Hij viel in tegen Italië toen Bruno Martins Indi met rood uit het veld was gestuurd.
Vermoedelijke opstelling Nederland: Cillessen; Janmaat, Veltman, De Vrij en Blind; Wijnaldum, De Jong en Sneijder; Kuijt, Van Persie en Depay.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.