Video

IJshockey: bestuur vraagt spelers Tilburg Trappers om salaris in te leveren

9 september 2014 om 08:23
nl
Het bestuur van Tilburg Trappers heeft de spelers gevraagd salaris in te leveren. Gaan ze daar niet mee akkoord, kunnen ze vertrekken.
Geschreven door

'Trappers' gaat komend seizoen met een lagere begroting werken. Er is onduidelijkheid over de doorgang van de vaderlandse ijshockeycompetitie, waardoor het bestuur geen financiële risico's wil nemen.
SalarissenDe post 'salarissen' is een derde van de totale begroting van Trappers. Over de hoogte van het huishoudboekje doet de club verder geen uitspraken.
Of de spelers van de regerend landskampioen ijshockey ingaan om het verzoek om een financiële bijdrage te leveren is niet bekend. Voorzitter Ron van Gestel: "Ze moeten mij vandaag voor 19.00 uur laten weten wat ze doen."  
Competitie voorlopig niet van startDe Nederlandse ijshockeycompetitie gaat voorlopig niet van start, omdat enkele ploegen zich hebben afgemeld of twijfelen of ze wel deel moeten nemen.
Van Gestel stelt dat dit nieuws slecht is voor de hele Nederlandse ijshockeywereld. "Wij merken bijvoorbeeld dat sponsoren en fans terughoudend zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.