Rampvlucht MH17 doorboord met groot aantal objecten

9 september 2014 om 12:02
nl
Het rampvliegtuig van Malaysia Airlines is vermoedelijk doorboord door een groot aantal objecten die het toestel met hoge snelheid van buitenaf hebben geraakt. Waarschijnlijk heeft dit zo veel schade aan de Boeing 777 toegebracht dat het toestel tijdens de vlucht in stukken is gebroken.
Geschreven door

Dat concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) in zijn rapport over de eerst bevindingen over de oorzaak van de vliegramp met vlucht MH17 in Oekraïne. In het rapport staat niet vermeld of de doorboringen zijn veroorzaakt of kunnen zijn veroorzaakt door een raket.
Vijftig Brabanders omgekomenOm preciezer vast te stellen wat de crash heeft veroorzaakt, moet verder onderzoek worden gedaan. Bij de ramp kwamen vijftig Brabantse passagiers om het leven.
Er zijn geen aanwijzingen gevonden dat de ramp met vlucht MH17 is veroorzaakt door een technisch mankement of door handelingen van de bemanning.
Vliegtuig neergeschoten Alle 298 inzittenden van deze vlucht van Malaysia Airlines kwamen om het leven toen het vliegtuig werd neergeschoten op 17 juli. Onder hen waren 196 Nederlanders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.