Controleur van gemeente Oosterhout bedreigd na uitschrijven parkeerboetes

9 september 2014 om 17:53
nl
De politie heeft maandag in Oosterhout een 32-jarige man uit Dongen gearresteerd, omdat hij samen met andere mannen een opsporingsambtenaar zou hebben bedreigd. Ook de dienstauto van de controleur zou daarbij zijn vernield.
Geschreven door

De 63-jarige opsporingsambtenaar was volgens de politie rond halfdrie in een parkeerverbodzone bij een garagebedrijf op de Everdenberg bezig met het uitschrijven van parkeerboetes.
Buitenspiegel vernieldEen aantal medewerkers van het bedrijf kwam verhaal halen. Daarbij zou een buitenspiegel zijn vernield. De controleur voelde zich bedreigd, vluchtte zijn auto in en ging ervandoor.
Agenten hebben een van de verdachten opgepakt.
Volgens de eigenaar van het autobedrijf hebben de medewerkers de controleur helemaal niet bedreigd. De controleur schreef boetes uit voor twee auto's van klanten. Toen de medewerkers uitleg wilden, zou de controleur over de voet van een van de mannen zijn gereden.
Belachelijke situatie"Het is belachelijk dat dan vier politieauto's en een motoragent nodig zijn om een van mijn mannen op te pakken. Dat kon ook anders", aldus de eigenaar.
Het parkeerprobleem rond het garagebedrijf speelt al dertien jaar. De eigenaar wil opnieuw in overleg met de gemeente om tot een oplossing te komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.