Opsporing Verzocht toont foto's van verdachte na dood ijzerhandelaar Den Bosch

9 september 2014 om 23:58
nl
Bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond foto's getoond van de 23-jarige man uit Eindhoven die verdacht wordt betrokken te zijn bij de dood van de 71-jarige oud-ijzerhandelaar Lowie van Lent in Den Bosch. Zijn lichaam werd vrijdag in de rivier de Aa gevonden.
Geschreven door

De 23-jarige verdachte werd vrijdagochtend vroeg opgepakt op de A2 bij Boxtel waar hij in een invalidewagentje reed dat een snelheid van 25 kilometer per uur kan halen. Hij was zo agressief bij zijn aanhouding dat hij pas uit de wagen kon worden gehaald nadat hij aan handen en voeten geboeid was.
Het wagentje bleek van Van Lent te zijn. De verdachte zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de ijzerhandelaar.
Foto'sMet het tonen van de foto's hoopt de politie te achterhalen waar de 23-jarige man vrijdag 5 september is geweest, tot het moment van zijn arrestatie op de A2. Mogelijk zijn er mensen die hem heel vroeg in de ochtend hebben gezien in Den Bosch, al dan niet met het wagentje.
De verdachte is 1.65 meter lang en donkergetint. Hij droeg vrijdagmorgen een geel T-shirt en een trainingsbroek met rode strepen aan de onderkant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.