Intern onderzoek bij Reinier Van Arkel groep na dood ijzerhandelaar

10 september 2014 om 21:53
nl
Er komt een intern onderzoek bij de Reinier van Arkel groep na de dood van ijzerhandelaar Lowie van Lent uit Den Bosch. De crisisdienst van de Reinier van Arkelgroep is mogelijk op de hoogte geweest van de achtergrond van de 23-jarige Eindhovenaar die bij de dood betrokken zou zijn.
Geschreven door

Volgens het Brabants Dagblad wist de crisisdienst dat de Eindhovenaar schizofreen is en dat hij erg agressief kan worden. De verdachte zat op dat moment voor een ander incident in een politiecel.
De crisisdienst liet aan de GGzE weten dat het niet nodig was de man op te nemen. Daarop liet de politie hem vrij. Kort daarna werd Van Lent dood gevonden. De 23-jarige Eindhovenaar zat verward en agressief in het gehandicaptenwagentje van het slachtoffer.
Fouten gemaaktIn het interne onderzoek wordt onder meer gekeken naar de samenwerking tussen de verschillende zorgaanbieders. Bovendien beweren de Reinier van Arkel groep en de GGzE dat er fouten staan in de berichtgeving over het misdrijf. Gedurende het onderzoek willen beiden partijen daar verder niet over loslaten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.