1500 kinderen leren het 'nieuwe zwemmen' van Jacco Verhaeren

10 september 2014 om 22:06
nl
De hoofdcoach van het Australisch zwemmen Jacco Verhaeren is weer even terug in Nederland. "Ik ben vorige week vrijdag aangekomen en blijf hier een week. Ik heb een aantal activiteiten gepland waaronder begeleiding en promotie van het nieuwe zwemmen."
Geschreven door

En, het gaat goed met de nieuwe zwemlesmethode die Jacco Verhaeren en zwembond KNZB in het voorjaar introduceerden. Volgens de Eindhovense zwemcoach zijn er in het nu nog lopende jaar rond de 1500 kinderen bezig, of ze gaan nog beginnen met het nieuwe zwemmen.
Nieuwe zwemmenOok voor 2015 zal een even groot aantal kinderen van start gaan met het nieuwe zwemmen. Verhaeren was onder meer in Tilburg waar het nieuwe zwemmen ook is gestart.
Aan het eind van de week vertrekt hij weer naar Australië. Maar Verhaeren gaat niet alleen terug. "Ik neem dan mijn ouders mee, die vervolgens een paar weken in Australië zullen verblijven."
Weerzien met kleinkinderenHet is voor de vader en moeder van Jacco een eerste kennismaking met Down Under en een weerzien met hun twee kleinkinderen. "Die praten inmiddels heel wat beter Engels dan hun vader", aldus Jacco.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.