Bewoner huis Wibauthof in Den Bosch doodgestoken, partner (52) gearresteerd

11 september 2014 om 11:11
nl
Aan het Wibauthof in Den Bosch is donderdagochtend vroeg een man doodgestoken. Het slachtoffer is de mannelijke bewoner van het huis. Een 52-jarige man, die er ook woont, is aangehouden. De twee zouden volgens buurtbewoners al 25 jaar samen zijn. Het slachtoffer zou de oudste van de twee zijn.
Geschreven door

Bij de politie kwam om zes uur donderdagochtend een melding binnen van een gewonde in het huis in de wijk Maaspoort. Toen agenten vervolgens ter plekke kwamen, bleek het slachtoffer al overleden.
De medebewoner van het slachtoffer was in het huis aan het Wibauthof toen de politie daar aankwam. Hij is aangehouden. Het lichaam van het slachtoffer was om halfelf nog niet weggehaald.[Tweet:body:https://twitter.com/BrandweerVught/status/509963828348854272]
[Youtube:body:http://youtu.be/Tazj1TvWKvk]
Eerder problemenVolgens een politiewoordvoerder zijn agenten de laatste tijd al vaker op het adres aan het Wibauthof in Den Bosch geweest. Dit om hulp te verlenen. Wat er precies aan de hand was, wilde hij donderdagochtend niet zeggen.
Ook ambulancemedewerkers zijn de laatste maanden regelmatig op het adres van de fatale steekpartij geweest. Ook omwonenden vertellen dat er vaker trammelant was tussen de twee. Hulpdiensten zouden meerdere keren per jaar bij het huis zijn geweest.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.