Tilburg Trappers stellen Eindhoven Kemphanen en andere eredivisieclubs ultimatum

11 september 2014 om 14:56
nl
IJshockeyclub Tilburg Trappers heeft samen met Heerenveen de andere clubs een ultimatum gesteld tot vrijdag twaalf uur. Voor die tijd moeten Eindhoven Kemphanen, Geleen en het Belgische Herentals aangeven of ze willen meedoen aan de komende ijshockeycompetitie.
Geschreven door

Sinds vorige week is er grote crisis in het ijshockey. Nadat Den Haag en Dordrecht zich terugtrokken, kondigden Eindhoven Kemphanen en Geleen aan niet aan een competitie met vier of vijf deelnemers te willen deelnemen.
Tilburg en Heerenveen willen nu met minimaal vier teams starten aan de bekercompetitie. De hele situatie heeft volgens het bestuur de Trappers nu al te veel schade toegebracht. Voor vrijdagmiddag moet dus duidelijk zijn of er nog twee teams daarin willen stappen.
Kemphanen: 'Moeilijk verhaal' Eindhoven Kemphanen laat in een reactie weten niet te kunnen voldoen aan het ultimatum van de Trappers. Volgens voorzitter Van Stuijvenberg is de club hard bezig de sponsoring rond te krijgen, maar is er nu nog niet duidelijk of en op welke termijn dat gaat lukken.
"Zo'n ultimatum suggereert dat wij harder moeten rennen, maar dat kan gewoon niet", aldus Van Stuijvenberg. "Het is gewoon een moeilijk verhaal om sponsors te krijgen voor een competitie van maar vijf teams."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.