Overval Raamsdonk: viertal slaat en trapt medewerker (27) en eigenaar (20)

11 september 2014 om 16:07
nl
Bij de overval op een shoarmazaak aan de Stationstraat in Raamsdonk zijn woensdagavond een medewerker en de eigenaar gewond geraakt. Dat meldt de politie donderdagmiddag.
Geschreven door

De 27-jarige medewerker was om tien over halfacht vertrokken om een bestelling te bezorgen. Hij was nog maar net vertrokken toen hij door vier mannen werd tegengehouden.
Zij eisten geld, maar de medewerker gaf gas. Door het openstaande raam kreeg hij een harde klap tegen zijn kaak. Het slachtoffers vermoedt dat de daders een stroomstootwapen bij zich hadden.
Klappen met boksbeugelHet viertal liep verder de Stationstraat in richting de shoarmazaak. De eigenaar stond buiten toen de mannen hem met een boksbeugel sloegen en hem in het gezicht trapten. Het 20-jarige slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
Na de mishandeling werd een Burgernetmelding verspreid. De daders zijn nog voortvluchtig. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en getuigenverklaringen opgenomen. De twee slachtoffers doen aangifte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.