21 tips over verdwenen Jelle Leemans (27) uit België

11 september 2014 om 17:50
nl
De politie heeft deze week 21 tips ontvangen over de 27-jarige vermiste Belg Jelle Leemans. De aanwijzingen kwamen binnen na uitzendingen van de opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht en na de onderzoeken in Schijf en Roosendaal. De recherche onderzoekt de nieuwe informatie.
Geschreven door

Leemans vertrok op 21 november rond acht uur 's ochtends uit Rumst in België naar een afspraak in Roosendaal en is sindsdien spoorloos. Een signaal van zijn mobiele telefoon werd destijds opgepikt op de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal.  
Opnieuw onderzoek bij autobedrijfWoensdag zocht de politie met ruim zestig man op de Rucphense Heide en bij een huis aan Het Dreefje in Schijf. Ook werd onderzoek gedaan bij een autobedrijf aan het Spectrum in Roosendaal. De zoektocht heeft nog niet geleid naar de vermiste Leemans.
De zoektocht bij het autobedrijf was opvallend, omdat de politie daar vorige maand ook onderzoek deed. Toen gebeurde dat in de zaak van de vermoorde John Wassink uit Roosendaal. Volgens de politie zijn er op dit moment 'geen aanwijzingen dat de twee zaken iets met elkaar te maken hebben'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.