Twee dure Mercedessen afgepakt in Dongen door politie in witwasonderzoek vrouw Tilburg - Omroep Brabant

Twee dure Mercedessen afgepakt in Dongen door politie in witwasonderzoek vrouw Tilburg

11 september 2014 om 18:52
nl
Agenten hebben donderdag in Dongen twee dure Mercedessen in beslag genomen. De politie vermoedt dat de wagens zijn gefinancierd met crimineel geld.
Geschreven door

Volgens een woordvoerder zijn de auto's in beslag genomen na verder onderzoek in een witwaszaak waarbij dinsdag 26 augustus twee vrouwen zijn aangehouden. Het ging om een 64-jarige verdachte uit de wijk Hasselt in Tilburg en een 42-jarige verdachte uit Nieuwegein. Zij hadden met babbeltrucs geld, sieraden en bankpassen van vooral ouderen gestolen.
Grote contante bedragenNa hun aanhoudingen werden hun huizen doorzocht waarbij onder meer grote contante bedragen, exclusieve horloges en oorbellen werden gevonden. In Tilburg nam de politie ook een dure Mercedes in beslag.
De vrouwen worden verdacht van witwassen van crimineel geld en diefstal door pinpasfraude. Twee andere mensen die tijdens de arrestatie in het huis waren, werden ook opgepakt.  
Crimineel vermogen afpakkenHet Integraal Afpakteam Brabant heeft donderdag de wagens in beslag genomen. Met de actie wil de politie crimineel vermogen direct afpakken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.