Hond doet aan 'photobombing' tijdens bezoek koning Willem-Alexander aan vliegbasis Woensdrecht

11 september 2014 om 19:51
nl
Selfie met de koning! Dat moet deze diensthond van vliegbasis Woensdrecht hebben gedacht tijdens het bezoek van Koning Willem-Alexander aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) donderdag. Terwijl de koning iets uitgelegd kreeg, zag deze militaire viervoeter zijn kans schoon om met Zijne Majesteit op de foto te gaan en duwde zijn snuit voor de lens van de fotograaf.
Geschreven door

Behalve kennis maken met de honden die de vliegbasis Woensdrecht bewaken, stond er voor de koning een rondleiding door de Joint Meteorologische Groep (JMG) op het programma. Ook sprak de koning met medewerkers van diverse squadrons en bezocht hij de Elementaire Militaire Vliegeropleiding (EMVO).
Opleidingen en cursussenDe JMG maakt weersverwachtingen voor alle onderdelen van de Nederlandse Krijgsmacht over ter wereld. De KMSL verzorgt alle opleidingen en cursussen voor militairen van de Koninklijke Luchtmacht. Ook leerlingen van de Koninklijke Marine volgen hier opleidingen.
De trouwe viervoeter van Defensie zal erg in zijn nopjes zijn geweest met zijn 'photobombing'. Staat ie toch mooi op de foto met de koning. Goede timing, neus voor het fotomoment en 'klik'. Zowel voor de koning als de diensthond een dag om nooit te vergeten.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.