Gewapende overval op supermarkt Aldi in Helvoirt, dader op de vlucht

11 september 2014 om 19:43
nl
Bij de Aldi aan de Achterstraat in Helvoirt is donderdagmiddag een gewapende overval gepleegd. De overvaller, een man van ongeveer 25 jaar oud, is gevlucht. Er zijn geen gewonden gevallen bij de overval op de supermarkt. De man zou niets hebben buitgemaakt.
Geschreven door

De overval vond iets na halfzes plaats. Volgens getuigen had de man een mes bij zich. De dader is een blanke man van rond de 25 jaar oud.
'Op de vlucht geslagen'De politie heeft een Burgernetmelding verspreid met zijn signalement. Hij heeft zwart, kort haar. De man droeg op het moment van de overval een blauwwitte trainingsjas en een spijkerbroek. Bij een nabijgelegen slijterij is kort na de overal een trainingsjas gevonden, vermoedelijk van de dader.
De man zou volgens getuigen gevlucht zijn in de richting van de Kastanjelaan. De supermarkt werd tijdelijk gesloten voor onderzoek.  
Bewakingsbeelden De dader zou zijn vastgelegd op bewakingsbeelden. Volgens getuigen zou de man voor de overval nog in de supermarkt hebben gebeld.  
Burgemeester Jeannette Zwijnenburg van de gemeente Haaren, waar Helvoirt onder valt, kwam ter plekke om zich op de hoogte te laten stellen van de situatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.