Rollatorrace voor bejaarden in Breda van start, gelukkig hebben we de foto's al

12 september 2014 om 16:36
nl
Zelfs de kleinste steentjes zijn van de baan geveegd. De EHBO staat op scherp. Gierende bandjes vrijdagmiddag op de atletiekbaan van SPRINT in het Mastbos in Breda. Zo'n honderd krasse bejaarden begonnen daar na hun dagelijkse bakje groene thee aan de beruchte Rollatorrace.
Geschreven door

Hun dutje in het middagzonnetje werd om halfdrie abrupt beëindigd door het startschot afgevuurd door -  zelf geen deelneemster aan de race - Corry Konings. Niemand raakte gewond. Hoewel de rek- en strekoefeningen tijdens de warming-up bij enkele deelnemers al zichtbaar sporen hadden achtergelaten.
Piepende wieltjes652, 501, 605. Niet de hoge leeftijd van de oudjes, maar de rugnummers stonden vrijdagmiddag centraal. Nadat de doffe knal weerklonk in de tientallen gehoorapparaatjes van de krasse oudjes, liepen de boutjes van de piepende wieltjes al snel warm aan.
De fanatieke bejaarden gingen er langzaam vandoor op weg naar de eindstreep. Aangemoedigd door rollatorrace-veteranen in hun eigen tribune-rolstoel.
GoudWie de gouden plak mee naar huis neemt, weten we ongetwijfeld vannacht om drie uur wel.[Youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=Oh502L2FabE][Youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=SFO-LRFXwvU]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.