Dollemansrit Eindhoven: man (30) vlucht op snorfiets voor politie

13 september 2014 om 14:25
nl
Een 30-jarige man heeft vrijdag voor een hoop paniek gezorgd in het verkeer in Eindhoven. De man sloeg op zijn snorfiets op de vlucht voor de politie en scheurde in volle vaart door enkele straten. Toen de politie hem klem reed, nam de verdachte de benen.
Geschreven door

Oplettende agenten zagen de man op de Onze Lieve Vrouwenstraat richting Tongelre rijden. Hij reed bij twee stoplichten door rood en hield zich niet aan de maximumsnelheid. De agenten zetten de achtervolging in.
Op de remOp de Insulindelaan reed de wegpiraat tegen de auto van een 24-jarige vrouw aan, die daardoor beschadigd raakte. De agenten probeerden de man klem te rijden. Hij viel hierdoor met zijn snorfiets op de grond en sleepte de brommer achter zich aan.
Verschillende weggebruikers moesten hard op de rem trappen voor de wegpiraat. Op de rijbaan liet de man de snorfiets achter en ging er te voet vandoor. De agenten hadden pepperspray nodig om de man onder controle te krijgen.
Rijbewijs en snorfietsDe man is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor mocht hij weer naar huis. Zijn rijbewijs en zijn snorfiets zijn in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.