Vluchtende man in Tilburg probeert meisje (12) om te kopen om niet 112 te bellen

14 september 2014 om 13:27
nl
Een 35-jarige man uit Tilburg die vrijdag op de vlucht was voor de politie, hoefde niet op de hulp van een 12-jarig meisje te rekenen. De verdachte drong een huis binnen en probeerde daar het meisje om te kopen om niet met de politie te bellen.
Geschreven door

Het dappere meisje liet zich niet kisten en weigerde om de voortvluchtige man te helpen. De verdachte reed eerder die middag met zijn bestelbusje op de Postelse Hoeflaan. Hij belde niet handsfree in de auto, waarna de politie een stopteken gaf.
Onderdelen hennepkwekerijDe verdachte negeerde het stopteken, waarna een korte politie-achtervolging door Tilburg West volgde. Op de Prinsessenhof liep de man zijn auto uit en ging te voet verder. Daar is hij een huis binnengegaan en probeerde daar het meisje om te kopen.
Na een korte achtervolging kon de agent de man uiteindelijk aanhouden in een tuin bij een huis aan de Wijngaard. In het busje van de man lagen onderdelen die van een hennepkwekerij afkwamen.
Andere zaakDe Tilburger moest nog 68 dagen in de cel zitten. Hij stond daarnaast nog gesignaleerd als verdachte voor een andere zaak. De man zit vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.