Zedenmisdrijf Heusden: man valt jonge vrouw op fiets plotseling aan, politie zoekt getuigen

15 september 2014 om 15:03
nl
De fiets die zondagochtend werd gevonden en in verband werd gebracht met het zedenmisdrijf in Heusden, is van het vrouwelijke slachtoffer. Zij reed zaterdagnacht op haar fiets aan de Groenstraat toen ze opeens werd aangevallen door een man.
Geschreven door

In de berm naast het fietspad is de vrouw mishandeld en zou er een zedenmisdrijf plaats hebben gevonden. Dat meldt de politie maandag.
Op een fiets vandoorHet slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ze maakt het naar omstandigheden goed. De politie wil nog geen uitspraken doen rondom het zedenmisdrijf omdat het onderzoek nog loopt en de verdachte nog voortvluchtig is.
Na het zedendelict ging de man er op een fiets vandoor. De technische recherche heeft dit weekend uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Dit heeft zeker vijf uur geduurd. Drie busjes van de technische recherche, een ambulance en een politiewagen waren aanwezig.
Getuigen gezochtIn een sloot langs de weg werd zondagochtend de fiets van de vrouw gevonden. De technische recherche heeft gipsafdrukken gemaakt en DNA-monsters genomen. Daarnaast zijn er meerdere spullen meegenomen voor onderzoek.
Volgens de politie reden er vermoedelijk auto’s voorbij tijdens het zedenmisdrijf. In Waalwijk begon zaterdagavond het wandelevenement de 80 van de Langstraat en door festiviteiten was het druk in de omgeving van Heusden. De politie is op zoek naar getuigen die in de buurt waren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.