Verwarde man uit Reek (29) wordt onwel in politieauto en overlijdt op politiebureau in Uden

15 september 2014 om 18:26
nl
Een man die maandagmiddag voor overlast zorgde in Reek, is op de binnenplaats van het politiebureau in Uden overleden. Hij werd eerder al onwel in de politiewagen, zo maakte de politie maandag bekend. De man is een bekende van de politie.
Geschreven door

Het is nog onduidelijk wat er zich maandagmiddag rond kwart over twee precies aan de Monseigneur Suijsstraat in Reek heeft afgespeeld.
Man maakte verwarde indrukDiverse buurtbewoners zagen de man maandagmiddag door Reek lopen. Volgens een omstander maakte hij een verwarde indruk. "Het leek wel of hij onder invloed was van alcohol of drugs. De man was heel angstig en zei dat hij werd achtervolgd." Al snel zou de politie zijn ingeschakeld.
Buurtbewoners besloten in te grijpen toen groep basisschoolleerlingen met juffrouw voorbij kwamen gelopen om in de buurt te gaan gymmen. De verwarde man klampte een van de kinderen aan. Omstanders pakten de man vast en werkten hem tegen de grond. Hij werd hierbij niet fysiek verwond.    
Onwel geworden in auto Kort hierna werd de man overgedragen aan de politie. Drie politiewagens kwamen ter plaatse. Voor hulpverlening werd de man naar het bureau gebracht. In de politieauto werd hij onwel. Op het bureau werd geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.
Omdat het onderzoek nog loopt wil de politie niets kwijt over de doodsoorzaak. De Rijksrecherche voert het onderzoek uit.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.