Zus Rian weet het zeker: Roy Donders 'genomineerd' voor Televizier-Ring. 'Hoe vet is dat'

16 september 2014 om 19:51
nl
Het RTL5-programma 'Roy Donders: Stylist van het Zuiden' is 'genomineerd' voor de Televizier-Ring. Dat heeft de zus van Roy Donders, Rian, laten weten op Facebook. Volgens de AVROTROS zijn er echter nog geen nominaties bekend en oordeelt Rian te snel.
Geschreven door

De paillettenkoning verloot een huispak en enkele van zijn harde krullen onder de Facebook'ers die het bericht 'liken' en delen.
AVRO ontkentVolgens de AVROTROS zijn de selectierondes voor de Televizier-ring nog in volle gang en zijn er nog geen nominaties bekend. Volgens een woordvoerder heeft Rian Donders te snel geoordeeld.
Eerder dit jaar won de Tilburger al de Televizier-verkiezing voor 'beste realityserie'. Bezoekers van Televizier.nl stemden het meest op het programma dat om het leven van de stylist draait.
'Hoe vet is dat'Rian laat op Facebook weten verheugd te zijn met de 'nominatie'. "Genomineerd, hoe vet is dat", schrijft ze op het sociale medium. In het nieuwe seizoen van Stylist van het Zuiden was onder meer de verhuizing naar een nieuw winkelpad te zien en kregen we een kijkje in het liefdesleven van Roy.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.