Opnieuw ongeval op A58: weg bij Etten-Leur weer open na reparatie asfalt

17 september 2014 om 09:28 • Aangepast 21 november 2020 om 22:32
nl
Op de A58 is woensdagochtend bij Etten-Leur een ongeluk gebeurd met een auto met een aanhangwagen van een stratenmakersbedrijf. Hierdoor was een kleine graafmachine op de weg terechtgekomen. Twee rijbanen in de richting van Breda waren ongeveer twee uur lang afgesloten. De weg ging rond negen uur weer open. De file was kort erna opgelost.
Profielfoto van
Geschreven door

Het verkeer moest enige tijd over de vluchtstrook. Het wegdek raakte flink beschadigd bij het ongeval, meldde de Verkeersinformatiedienst. Het asfalt moest worden gerepareerd. Automobilisten liepen drie kwartier tot een uur vertraging op, aldus de VID.
Zand en tegelsBij het ongeluk kwam er ook zand en tegels op de weg terecht. Het asfalt moest worden gerepareerd. Automobilisten liepen drie kwartier tot een uur vertraging op, aldus de VID.
Verkeer vanuit Bergen op Zoom werd bij knooppunt De Stok bij Roosendaal omgeleid via de A17 en de A16. Tussen Rucphen en Etten-Leur was een file ontstaan.
Oorzaak onbekendHet ongeluk gebeurde rond zeven uur. Er vielen geen gewonden. De toedracht van het ongeval is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

De Verkeersinformatiedienst waarschuwde woensdagochtend voor dichte mist in het zuidwesten van het land.
Zeeland en TilburgOp de A58 gebeurden maandag en dinsdag ook al ongelukken. Bij Tilburg kantelde maandagochtend een vrachtwagen. De weg was uren afgesloten.
In Zeeland gebeurden dinsdagochtend meerdere ongelukken door dichte mist. Twee mensen kwamen om het leven en er raakten 28 mensen gewond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.