Weer koperdieven opgepakt bij afgebrand Tamoil-terrein Eindhoven

17 september 2014 om 20:11 • Aangepast 21 november 2020 om 22:31
nl
Het afgezette terrein van tankstation Tamoil in Eindhoven blijft verleidelijk voor koperdieven. Opnieuw waagden twee mannen een poging.
Profielfoto van
Geschreven door

Zij wilden koper stelen op het sloopterrein aan de Eerste Lieven de Keylaan, maar een voorbijganger snapte ze. De Eindhovenaren zijn opgepakt, zo twittert de politie. Het is nog niet bekend of het om buurtbewoners gaat.

Wachten op privacy instellingen...

Eind augustus was het terrein, dat vorige maand door brand werd verwoest, ook al het toneel van koperdiefstal. Een buurman probeerde toen met een vriend koperen buizen te stelen. Agenten vonden die pijpen in hun tassen.
Veel schade door brandHet tankstation van Tamoil ging in augustus in vlammen op door een grote brand, die vermoedelijk was ontstaan in de winkel van het station. Het vuur sloeg vervolgens over naar een naastgelegen outletwinkel en een flat, die door de schade tegen de vlakte moet.
De politie heeft aanwijzingen dat de brand bij Tamoil is aangestoken. De directie van Tamoil deed maandag op advies van de politie al aangifte van brandstichting.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.