Beroving Geldrop: 'straatrovertjes' gepakt, maar slachtoffers spoorloos

18 september 2014 om 01:28
nl
De politie zoekt meestal naar voortvluchtige daders, maar nu zoekt ze naar de slachtoffers. Dat meldt ze woensdagavond na het oppakken van vier 'straatrovertjes' in Geldrop.
Geschreven door

De tieners beroofden 's avonds twee jongens in een tunneltje bij het treinstation aan de Stationsstraat. Iemand zag hoe de tieners, van wie er één vermoedelijk een mes bij zich had, de jongens omsingelden en hun tassen doorzochten.
Voorbijganger achtervolgt straatrovertjesNa de beroving sloegen de rovertjes op de vlucht. De voorbijganger volgde de vier naar een huis aan De Burght, vlakbij het station. Daarna waarschuwde hij de politie.
Toen de agenten later bij het huis aankwamen, waren de jongens nog binnen. De politie vatte de vier dadertjes ter plekke in de kraag. Het gaat om vier jongens van 14, 15 en 17 jaar oud uit Geldrop en Nuenen. Het is niet bekend wat ze buitmaakten.
Slachtoffers spoorloosHoewel de vier jonge rovers nu achter slot en grendel zitten, ontbreekt van de twee slachtoffers nog ieder spoor. Mogelijk stapten ze na de beroving in de trein. De politie roept ze op zich te melden, 'zodat de mogelijke rovertjes hun passende straf kunnen krijgen'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.