Video

Bewoner hoorde ‘enge schreeuw’ van vrouw die werd neergestoken in Veldhoven: ‘Ik sta nog te shaken'

18 september 2014 om 18:40 • Aangepast 21 november 2020 om 22:30
nl
De 42-jarige vrouw die donderdagochtend op straat door ‘een bekende’ werd neergestoken, had net haar zoontje weggebracht naar school. Buurtbewoonster Meta Visser zag het gebeuren en weet het zeker: de ex-man heeft de vrouw neergestoken.
Profielfoto van
Geschreven door

“Ik snap niet dat je zoiets kunt doen. Je blijft toch de vader van die kinderen”, vertelt Meta aan Omroep Brabant, kort nadat ze eerste hulp had verleend.
De politie heeft donderdag een man opgepakt, maar kan niet bevestigen dat het om de ex-man gaat.
AlarmapparaatMeta zat binnen televisie te kijken toen ze opeens een ‘enge schreeuw’ hoorde. Ze zette meteen de tv uit en liep naar buiten. Daar zag ze een vrouw liggen, badend in het bloed.
Een man stond ernaast. “Ze was in haar rug, buik en been gestoken. Ze had ook een alarmapparaat bij zich”, blikt Meta terug. Daarmee zou de vrouw hulpinstanties kunnen waarschuwen.
'Heel heftig en zielig'Het slachtoffer huilde en schreeuwde het uit van de pijn. Ze vertelde aan Meta dat het haar ex-man was die haar had neergestoken en dat ze al langer problemen met hem had. “Het was echt heel heftig om mee te maken."
Ze gaat verder: Ik vond het ook zielig voor de vrouw”, vertelt de getuige. “Ik geloof dat haar ex-man haar heeft opgewacht toen zij thuis kwam op haar fiets.”

Wachten op privacy instellingen...

'Heel veel impact'De vrouw lag naast haar fiets schreeuwend van de pijn. Meta aarzelde niet en hielp het slachtoffer waar nodig. “Ik sta er nog helemaal van te shaken. Dit heeft echt heel veel impact op mij gemaakt”, stamelt ze.
De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er kwam ook een traumahelikopter ter plekke.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.