Video

Buschauffeurs Breda klagen over nieuwe kantine Veolia: 'De pisbakken hingen veel te hoog'

18 september 2014 om 17:11
nl
Geen fatsoenlijk nooduitgang of daglicht in een ontzettend muffe, veel te warme ruimte. De nieuwe kantine van de buschauffeurs in Breda is niet bepaald een vooruitgang. Door de verbouwing van het station in Breda werd de kantine van Veolia verplaatst. Maar daar zijn de chauffeurs niet blij mee.
Geschreven door

Een tikkeltje chagrijnig drinken de Bredase buschauffeurs hun kopje koffie. "Zelfs de pisbakken hingen hier te hoog", verzucht een van de oudere chauffeurs. "Tot vanmorgen moesten we op onze tenen staan als we naar het toilet gingen. Gelukkig is dit probleem in elk geval verholpen door Veolia, maar het blijft een hok van niks hier."
Buiten pauzerenVolgens de chauffeurs in de kantine houdt de helft van hun collega's tegenwoordig buiten pauze. "Maar dat vind ik eerlijk gezegd ook niets. Op het perron kan ik niet eens rustig m'n boterhammen eten zonder constant mensen de weg te moeten wijzen. Begrijp me niet verkeerd, dat doe ik graag. Maar liever niet tijdens die paar minuten dat ik pauze heb."
De directie van Veolia wil niet voor de camera reageren, maar laat via een woordvoerder weten dat ze begrip hebben voor de chauffeurs en dat de situatie intern wordt geëvalueerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.