Oude baas maakt Bosschenaar uit voor ‘valse homo’ in mail: ‘Er zijn excuses gemaakt’

18 september 2014 om 18:57 • Aangepast 21 november 2020 om 22:30
nl
De eigenaar van een vestiging van EsQualo in Amsterdam heeft ‘sorry’ gezegd tegen Bosschenaar Erik Herrings die hij eerder deze week in een mailtje uitmaakte voor ‘valse homo’. De oude baas stuurde de mail per ongeluk naar Herrings, die daarop zijn ‘ogen niet geloofde’ toen hij de kwetsende tekst voorbij zag komen.
Profielfoto van
Geschreven door

Herrings stuurde deze week een mail naar zijn oude baas waarin hij om een jaaropgaaf vroeg. Vervolgens kreeg de Bosschenaar een mail terug die eigenlijk niet voor hem bedoeld was. De eigenaar van de winkel in Amsterdam, vesting World Fashion Center, noemde de man in een mail naar zijn moeder een ‘valse homo’.

Wachten op privacy instellingen...

'Hij is boos op mij'De mail, die Herrings op Facebook plaatste, zorgde voor veel ophef. ''Hebben we de jaaropgaaf van deze valse homo standaard in PDF?'', valt te lezen in de mail.
De Bosschenaar reageerde vol ongeloof. “En nu is hij boos op mij, omdat ik de mail wereldkundig heb gemaakt”, laat Herrings aan Omroep Brabant weten.
'Slinks'De twee hebben inmiddels kort met elkaar gesproken. “Hij heeft zijn excuses gemaakt, dat doet me goed. Maar het blijft slinks, de manier waarop hij over mensen praat. Ik laat me niet op deze manier door iemand aanspreken”, bromt de Bosschenaar.
Onder het Facebookbericht, dat inmiddels verwijderd is, werd opgeroepen om aangifte te doen tegen de eigenaar van de winkel. Het is nog niet bekend of Herrings dat gaat doen. “Ik wil de zaak nu even laten rusten. Als ik wat minder boos en emotioneel ben, wil ik weer reageren."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.