Eindhovenaar in alle vroegte naar Duitsland voor de nieuwe iPhone 6: duizenden fans in de rij

19 september 2014 om 09:59 • Aangepast 21 november 2020 om 22:29
nl
René Crann uit Eindhoven was vrijdag al vroeg op weg naar het Duitse Oberhausen. In Duitsland is namelijk de verkoop van start gegaan van de nieuwe iPhone 6. Crann is Apple-fanaat en wilde als een van de eersten in Nederland dat nieuwe toestel hebben.
Profielfoto van
Geschreven door

De winkel in Oberhausen ging om acht uur open en om zes uur stonden er al duizenden fans voor de deur. Veel Nederlanders ook want het toestel is pas volgende week in ons land te koop.
Vrouw en kinderen slapen nogCrann ging midden in de nacht op pad, in alle stilte sloop hij de trap af om de rest van het gezin niet wakker te maken.
"Ik heb dat er wel voor over want ik heb de hele serie iPhones", zegt Crann. Binnenkort maakt hij de rit opnieuw om de Apple Watch te bemachtigen.
Rij al geslotenHij moet dan niet alleen geduld hebben maar ook geluk, zo bleek later in de ochtend. "Om zeven uur werd de rij hier in Duitsland al gesloten. Ik hoop met een paar mensen hier een dealtje te sluiten en dat iemand die voor me in de rij staat een toestel voor me kan kopen ", zegt Crann." Hij heeft er 100 euro extra voor over.
Veel Nederlanders waren er nog eerder dan de Eindhovenaar. Ze reisden af met klapstoeltjes en kannen met koffie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.