Jong PSV verliest, FC Oss pakt punt in blessuretijd

19 september 2014 om 23:44
Jong PSV kon vrijdag geen potten breken tegen Sparta. FC Oss maakte het spannend in Groesbeek, met een gelijkmaker diep in blessuretijd.

Jong PSV - Sparta Rotterdam: 0-2Jong PSV hield vrijdagavond geen punten over aan de wedstrijd tegen Sparta. Door doelpunten van Hiwat voor rust en Breedijk na rust werd het in Eindhoven 0-2.
Met zeven punten uit zeven wedstrijden staat Jong PSV voorlopig op plek 14 in de Jupiler League.
Achilles '29 - FC Oss: 2-2De wedstrijd tussen Achilles ’29 en FC Oss kende vrijdagavond een boeiende slotfase. Het leek erop dat de thuisploeg door een laat doelpunt van Thijs Hendriks de drie punten in Groesbeek hield, maar dankzij topscorer Kevin van Veen eindigde de ontmoeting alsnog in een gelijkspel: 2-2.
De Ossenaren kwamen in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Kamaci. De bezoekers hielden de voorsprong de eerste helft vast. In de tweede helft kwam Achilles echter terug, dankzij twee doelpunten van Thijs Hendriks.
Hendriks scoorde in de 86e minuut en leek daarmee het wedstrijd in het slot te gooien. Toch was daar Van Veen die in de slotseconden nog voor een punt zorgde. Veel schiet FC Oss er echter niet mee op: de club staat nog steeds in het rechterrijtje in de Jupiler League.