Video

Bredanaar Robert Braber (Willem II): 'Dit weekend maar met vriendin in Tilburg winkelen'

20 september 2014 om 00:52
nl
Robert Braber was vrijdagavond de gevierde man in de derby tussen Willem II en NAC Breda. De inwoner van Breda maakte de winnende goal voor de club uit Tilburg, 2-1. "Ik moet dit weekend maar met mijn vriendin in Tilburg gaan winkelen", vertelt de matchwinner na afloop.
Geschreven door

De winnende goal van Braber viel in blessuretijd. "Misschien was een gelijkspel wat meer terecht", aldus de middenvelder.
'Willem II geen degradatiekandidaat'"We begonnen furieus, maar zakken ver weg in de tweede helft. Maar als we zo doorgaan is Willem II absoluut geen degradatiekandidaat. Dan horen we mooi thuis in de middenmoot."
Braber is niet bang voor de reacties in Breda. "Ik slaap vannacht gewoon lekker thuis hoor. Dit is het mooiste wat er is. Ik ben een publieksspeler. Als je dan de beslissende maakt is het schitterend. Dat het NAC is, maakt het heel bijzonder."
Ten Rouwelaar furieus op Braber"Maar", vervolgt hij. "Ik ben wel een professional. Doe gewoon mijn stinkende best voor de club waarvoor ik speel." NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar was boos op de doelpuntenmaker en liet dat zo duidelijk merken dat het hem een gele kaart opleverde.
"Robert wilde ons een oor aannaaien", legt de goalie uit. "Hij viel bewust in het strafschopgebied. Dat heeft hij als jongen van de stad Breda niet nodig en dat heb ik hem gezegd."
NAC'er De Kamps baaltNAC-middenvelder Joeri de Kamps baalde na afloop als een stekker van de nederlaag. "Dit mag nooit gebeuren. Zo'n 1-1 moet je vasthouden. Maar wij gingen naar voren rennen en hielden de bal niet vast. Echt heel dom."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.