Dronken joyrider met openstaande boetes ramt auto en verzet zich tegen aanhouding in Breda

21 september 2014 om 15:17
nl
Een 23-jarige man heeft zondagochtend voor brokken gezorgd toen hij dronken in zijn auto kroop. Hij verloor op de Lage Mosten de controle over het stuur en botste tegen een geparkeerde auto en tegen een lantaarnpaal.
Geschreven door

Maar de man had meer op zijn kerfstok. Hij was namelijk niet alleen dronken, maar reed ook zonder rijbewijs in een auto die hij van iemand zonder toestemming had meegenomen.
Agenten wilden hem arresteren, hoewel dat niet makkelijk ging. De Bredanaar verzette zich en hij moest dan ook worden geboeid.
Op het bureau werd duidelijk waarom de man zo tekeer ging. Hij had ook nog een boete van ruim vijfhonderd euro openstaan. Tegen hem is vanwege alle delicten een proces-verbaal opgemaakt, zo vertelt de politie.
Meer dronken weggebruikersOverigens was de Bredanaar niet de enige weggebruiker die met een slokje te veel kilometers wilde vreten. In Tilburg ging een 68-jarige automobilist hem zaterdagavond voor.
De man kroop eveneens met een stuk in de kraag achter het stuur en veroorzaakte op de Noordhoekring een ongeluk. Hij reed met zijn bestelbus tegen een stilstaande auto aan. Er raakte niemand gewond, maar de man veroorzaakte wel blikschade.
In Etten-Leur sprong tot slot een dronken man op een scooter, waarbij hij de gehele breedte van de rijbaan nodig had om overeind te blijven. De man blies bijna drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.