Video

3 gewonden na steekpartij bij crisisopvang Eindhoven, verdachte in kritieke toestand naar ziekenhuis

22 september 2014 om 07:25 • Aangepast 21 november 2020 om 22:28
nl
Bij een steekpartij bij een opvanglocatie van Neos in Eindhoven zijn maandagochtend vroeg drie mensen gewond geraakt. Een verwarde Eindhovenaar (23) stak een beveiliger, een bewoner van de opvang en zichzelf neer. De man is volgens de politie in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Voor hem werd een traumahelikopter opgeroepen.
Profielfoto van
Geschreven door

De beveiliger en de bewoner van de opvang, een man, raakten gewond, maar ze zijn er niet ernstig aan toe. Met hen gaat het volgens de woordvoerder van de politie goed. De verdachte is volgens hem niet aanspreekbaar.

Wachten op privacy instellingen...

De verwarde man zat maandagochtend rond halfvijf bij een familielid in de auto. In de auto kregen de twee ruzie waarna de man uitstapte. Dit gebeurde ter hoogte van de crisiopvang van Neos aan de Barrierweg in Eindhoven. De verwarde man liep naar de opvang waar hij buiten ruzie kreeg met de bewaker en een bewoner van de opvang. Vervolgens stak hij de bewaker, de bewoner en daarna zichzelf.
Aanleiding ruzie onduidelijkWaarover de ruzie precies ging, wordt momenteel door de politie onderzocht.
Neos is een organisatie voor maatschappelijke opvang en aanpak huiselijk geweld. De opvang aan de Barrierweg in Eindhoven is een zogenoemde crisislocatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.