Drentse stalkster opnieuw opgepakt na bedreigen West-Brabantse slachtoffers

22 september 2014 om 19:34
nl
Een Drentse vrouw die jarenlang mensen lastig viel in West-Brabant is maandag opnieuw gearresteerd. De 29-jarige stalkster uit Valthermond werd in mei voor het eerst aangehouden en weer vrijgelaten. Omdat de stalkster de afgelopen maanden toch weer slachtoffers benaderde, is ze voorlopig vastgezet.
Geschreven door

De verdachte moest vorige week donderdag voor de politierechter verschijnen voor het stalken van tien mensen. Die vond dat de omvangrijke zaak in december door de meervoudige kamer moest worden behandeld.
Slachtoffers in Breda, Prinsenbeek en Etten-LeurAcht van de slachtoffers maakte de stalkster in Breda, de andere twee in Prinsenbeek en Etten-Leur. De terreur vond plaats sinds augustus 2012. Ze viel haar slachtoffers lastig via Facebook, sms, WhatsApp en telefoon.
De zaak kwam aan het rollen na een uitzending van het SBS6-programma Gestalkt. Omdat de vrouw na haar eerste arrestatie - en vrijlating - in mei tegen de afspraken in toch contact opnam met haar slachtoffers, is ze opnieuw opgepakt. Volgens de politie bestookte de vrouw drie van haar slachtoffers de afgelopen maanden opnieuw met dreigementen.
Nieuwe slachtoffersOok meldden twee nieuwe slachtoffers zich bij de politie. De vrouw wordt er ook van verdacht dat zij telefoonnummers van aangevers op seksueel getinte websites heeft geplaatst.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.