Video

Welkomstcadeautje op de bagageband na je vakantie? Het kan met deze app van TU/e-studenten

22 september 2014 om 20:31
nl
Vier studenten van de Technische Universiteit Eindhoven hebben een prijs gewonnen voor een bijzondere app. Daarmee kun je een vriend of vriendin die op vakantie is geweest, bij aankomst op het vliegveld al op de bagageband verrassen met een welkomstpakketje. Schiphol, Albert Heijn en Bol.com hebben volgens de studenten al serieuze belangstelling voor hun idee.
Geschreven door

Via de app kan je bijvoorbeeld een bloem of cd bestellen, maar ook praktische producten als brood en melk. De spullen komen dan als een verrassingspakket met je koffer van de bagageband gerold.
Studenten Technische Universiteit EindhovenHet idee is bedacht door vier studenten van de opleiding Industrial Design van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Ze deden met dit idee mee aan de Dutch Open Hackathon, een wedstrijd waarbij je apps voor grote bedrijven moet bedenken.
Na dertig uur ontwerpen kwamen zij met hun app als winnaar uit de bus. Stijn Zoontjens: "Het is heel grappig want wij zijn gewoon studenten. Er deden ook echte ontwerpers aan mee."
InteresseVolgens student Pim Knops is er al serieuze belangstelling voor hun idee. "Schiphol was meteen heel enthousiast. We zijn uitgenodigd om donderdag te komen praten. En Albert Heijn en Bol.com waren ook geïnteresseerd. Dus het gaat hopelijk wel een vervolg krijgen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.