Persconferentie justitie over handelen juwelierspaar Goldies Deurne

23 september 2014 om 15:00
nl
Justitie geeft dinsdagmiddag een persconferentie over de overval op juwelier Goldies in Deurne. Voor het eerst worden bewakingsbeelden van de overval getoond en is de 112-oproep te horen. De persconferentie is live te volgen via omroepbrabant.nl en onze apps.
Geschreven door

Justitie maakt dinsdag ook officieel bekend dat juweliersvrouw Marina Sanders niet wordt vervolgd voor het doodschieten van de twee overvallers. Vorige week werd bekend dat Marina Sanders volgens justitie uit noodweer heeft gehandeld. Eerder was al bekend dat juweliersman Willy niet wordt vervolgd.
Beladen persconferentieTijdens de persconferentie zullen beelden worden getoond van de fatale overval. Het is nog niet duidelijk wat justitie precies laat zien. De beelden kunnen schokkend zijn. Ook zal het 112-gesprek van Marina Sanders dat ze had tijdens de overval voorbij komen. Of dat het volledige gesprek zal zijn, is ook nog niet duidelijk.
De livestream is dinsdag te bekijken vanaf 13.00 uur. Let op: de uitzending bevat mogelijk schokkende beelden.
Reconstructie overvalOmroep Brabant maakte eerder een reconstructie van de fatale overval op juweliers Goldies die in totaal zo'n zeventig seconden duurde.
Alles over de fatale schietpartij bij juwelier Goldies in Deurne kan je lezen op omroepbrabant.nl/goldies.        

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.